Banner
ff

Euro 2024.: Hrvatska – Španjolska / Gdje gledati?

Danas s početkom u 18:00h Hrvatska igra svoju prvu utakmicu na Euru 2024. koje se održava u Njemačkoj. Protivnik je Španjolska a igramo na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Hrvatsku Nogometnu Reprezentaciju gledati ćemo na HRT 2. Današnji susret protiv Španjolaca započinje u 18:00h, dok je uvodna emisija na rasporedu 16:50h.

Hrvatska nogometna reprezentacija svoj nastup na Europskom prvenstvu započet će danas u 18 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu. Nalazi se u izazovnoj skupini koju, uz Hrvatsku, čine još Italija i Albanija. Prvi protivnik Hrvatske bit će španjolska reprezentacija, jedan od favorita ovogodišnjeg turnira.

Očekivanja od hrvatske selekcije su velika, s obzirom na njihovu dosadašnju povijest dobrih rezultata na velikim natjecanjima. Španjolska, s druge strane, dolazi s jakim sastavom koji uključuje nekoliko igrača iz vodećih europskih klubova. Njihova tehnička sposobnost i taktička disciplina čine ih ozbiljnim kandidatom za osvajanje prvenstva.

Sastav Hrvatske:

Livaković – Stanišić, Sutalo, Pongračić, Gvardiol – Brozović, Kovačić, Modrić – Majer, Kramarić – Budimir

Utakmica protiv Španjolske prilika je za hrvatsku reprezentaciju da pokaže svoje kvalitete i potencijalno zauzme vodeću poziciju u skupini. Pobjeda u ovoj utakmici dala bi Hrvatskoj znatnu prednost i olakšala put prema knockout fazi, dok bi poraz mogao stvoriti dodatni pritisak u preostalim susretima skupine protiv Italije i Albanije.

Zlatko Dalić uoči utakmice izrazio je optimizam, istaknuvši pripremljenost i motivaciju svojih igrača. Naglasio je važnost čvrste obrane i efikasnosti u napadu, posebice protiv tako snažnog protivnika kao što je Španjolska. Također, važno je da ključni igrači ostanu zdravi i spremni za izazove koji ih čekaju tijekom turnira.

Hrvatsku Nogometnu Reprezentaciju gledati ćemo na HRT 2. Današnji susret protiv Španjolaca započinje u 18:00h, dok je uvodna emisija na rasporedu 16:50h.

 

Najčitanije