Banner
3 39

Audi Q6L e-tron – s dosegom od 700km

Audi će krajem godine početi proizvodnju Q6L e-trone modela a sada imamo prilike vidjeti njegovu vanjštinu.

Audi je prikazao vanjski izgled svojeg novog modela Q6L e-tron na Pekinškom sajmu automobila. Model Q6L e-tron karakterizira produljeni međuosovinski razmak, kako i samo slovo “L” u nazivu implicira, čime je vozilo za 105 mm dulje u usporedbi s standardnom verzijom.

Mazda EZ-6 – potpuno električni model za Kinesko tržište

Specifično dizajniran za kinesko tržište, automobil ima dužinu od 4.884 mm, širinu od 1.965 mm i visinu od 1.687 mm, s impresivnim međuosovinskim razmakom od 2.995 mm.

1 62

Audi je najavio da će Q6L e-tron, čija će javna premijera biti održana između listopada i prosinca, imati CLTC domet preko 700 km. Proizvodnja ovog modela započet će u novoj tvornici u Changchunu krajem 2024. godine, s očekivanim početkom isporuke tijekom 2025. godine. Q6L e-tron nastavlja niz Audijevih “L” modela prilagođenih kineskom tržištu, poput A6L, A4L, Q5L i A8L.

BMW osvježio i4 za 2025. godinu

Automobil se ističe redizajniranim prednjim dijelom s osvijetljenim Audijevim logotipom s četiri prstena. Na Pekinškom sajmu automobila, Q6L e-tron predstavljen je u ekskluzivnoj boji Lilac Grey, što je primamljiva nijansa koja privlači pažnju.

2 50

Vozilo je opremljeno novorazvijenom baterijom od 107 kWh, 800-voltnom tehnologijom te impresivnim maksimalnim DC kapacitetom punjenja od 270 kW.

Tesla Model 3 Performance – 510 konja, 3.1s do stotke!

Audi naglašava da je moguće napuniti bateriju za doseg od 260 km za samo deset minuta uz korištenje stanice za brzo punjenje. Punjenje baterije od 10% do 80% kapaciteta traje svega 25 minuta.

3 39

Dostupne su dvije verzije pogona: jedna s pogonom na stražnje kotače od 255 kW (341 KS) i snažnija quattro verzija s pogonom na sve kotače koja raspolaže s 345 kW (462 KS).

Novi Opel Grandland najavljen – s dometom do 700km

Automobil dolazi opremljen s 21-inčnim aerodinamički optimiziranim kotačima te ručkama vrata koje su integrirane gotovo u ravnini s površinom vrata, čime se postiže moderniji i elegantniji izgled.

5 15

Unutrašnjost vozila osmišljena je s ciljem zadovoljenja specifičnih potreba i preferencija kineskih kupaca, uključujući napredni infotainment sustav koji reflektira zahtjeve kineskog tržišta.

Potpuno električni Range Rover postao je stvarnost

Audi također uključuje skup visoko sofisticiranih sustava pomoći vozaču, ekskluzivno razvijenih za ovaj model.

4 24

Među njima su prilagodljivi Driving Assistant Pro i Parking Assistant Pro, koji koriste kombinaciju lidarskih i radarskih senzora, kamera te ultrazvučnih senzora za maksimalnu sigurnost i udobnost u vožnji.

Najčitanije