Banner
1 7

Apple Watch X – Deset godina inovacija

Apple će 2024. godine obilježiti desetu godišnjicu svog Apple Watcha, predstavljajući "Watch X" s potencijalnim novim značajkama kao što su monitor krvnog tlaka i poboljšana pouzdanost, iako možda bez revolucionarnih promjena koje su pratile neke prethodne modele.

Apple će 2024. godine obilježiti desetu godišnjicu svog vodećeg nosivog uređaja. Međutim, prema novim informacijama, čini se da ti nosivi uređaji neće evoluirati u potpuno pametne satove na taj datum. Ipak, postoji mogućnost da će se ove godine unaprijediti u monitore krvnog tlaka, iako s nekim ograničenjima.

Apple Watch X – CAD renderi i 2″ zaslon

Apple Watch slavi deset godina postojanja 2024. i, kako se misli, napustit će uobičajeno označavanje “Serija” kako bi se ove godine lansirao kao prva X varijanta linije. Međutim, ta promjena možda neće biti tako značajna kao što je to bilo za iPhone 2017. godine, prema Bloombergovom suradniku Marku Gurmanu.

2 8

Sljedeća generacija iPhonea, iPada, Mac računala i čak Vision Pro uređaja očekuje se da će biti predstavljena kao Apple Intelligence uređaji izravno iz kutije, dok se za nadolazeći “Watch X” to ne očekuje, iako bi mogao imati isti novi čipset kao i Ultra 3.

Apple Watch X – renderi koji donose realnost

Za nosivi uređaj se smatra da će dolaziti s opcijom većeg Ultra zaslona, barem, na kojem bi korisnik mogao prvi put vizualizirati svoj krvni tlak. S druge strane, ta funkcija možda neće biti sposobna za stalno nadziranje, što, kako sugerira Gurman, može biti zbog neočekivanih problema s pouzdanošću u svojoj prvoj generaciji.

Unatoč ovim potencijalnim novostima, Apple Watch X i dalje bi mogao donijeti značajne inovacije i unapređenja. Očekuje se da će novi model donijeti poboljšanja u trajanju baterije, poboljšane zdravstvene funkcije i možda čak i novi dizajn koji bi mogao privući širu publiku. Također, sa svojim naprednim mogućnostima, Apple nastoji zadržati svoju dominaciju na tržištu pametnih satova, posebno u segmentu premium uređaja.

Apple iPhone 16 serija donosi isti A18 (Pro) čip na sve modele

Ipak, pitanje je hoće li te poboljšane funkcije biti dovoljne da opravdaju očekivanja i da li će korisnici biti voljni prihvatiti potencijalne kompromise, posebno kada je riječ o nadzoru krvnog tlaka.

1 7

Ako Apple može riješiti probleme s pouzdanošću i integrirati ove funkcije bez značajnih kompromisa, Watch X bi mogao postaviti novi standard u industriji nosivih uređaja.

Apple uvodi inovaciju u zamjeni baterija iPhonea

Dok čekamo službenu objavu, spekulacije i očekivanja nastavljaju rasti. Kao i uvijek, samo vrijeme će pokazati hoće li Apple uspjeti ostvariti svoje ambiciozne ciljeve s Watch X i kako će tržište reagirati na najnoviju inovaciju u liniji Appleovih pametnih satova.

Najčitanije