huawei
tekst2naslovna 7

Apple Watch Pro – dašak „premium” značajke

Apple će osim iPhone 14 modela 07.09.2022. predstaviti i Apple Watch 8 odnosno i Watch Pro pametne satove.

Namjerno smo stavili ovakav naslov, jer smo htjeli da bude upečatljiv. Iako znamo kako će Apple na nadolazećem događaju osim iPhone 14 linije pametnih telefona predstaviti i Apple Watch 8, čini se kako to neće biti jedini pametni sat.

Samsung predstavio nove Galaxy Z i Watch 5 u HNK

Kako glasine i analitičari tvrde Apple će prema svemu sudeći predstaviti i još jedna pametni sat jednostavnog naziva – Apple Watch Pro.

tekst2sl1 1

Razlika između „običnog” i ovog „Pro” modela pametnog sata je u tome što će „Pro” više biti nalik odnosno imat će taj „Retro” izgled.  Točno onakav kako to imaju iPhone 12, iPhone 13 a sada će imati i iPhone 14 modeli.

Instagram prati vašu lokaciju i dijeli je – novi problem?

Što znači kako za razliku od Apple Watch 7 i Apple Watch 8 modela neće biti zakrivljenog zaslona veće će biti s ravnim zaslonom i „oštrim” bridovima.

Google razvija Tensor 3 čip za Pixel 8

Točno onakvima kakve imamo prilike vidjeti kod iPhone 13 modela pametnih telefona. Ističe se i to kako će Apple Watch Pro doći s većim ekranom te bi trebao imati veličinu od 1,99” odnosno dimenzija 47mm.

tekst2sl2 4

Što se znatno veće u odnosu na sada aktualni Apple Watch 7 koji donosi 1,77”. Za razliku od dosadašnjim predstavljanja Apple vješto krije ovaj „Pro” Apple Watch jer mu je zaista stalo do njega da se njemu što manje toga zna.

Apple započinje uvoditi 3nm čipove ali ne za iPhone

Ali očekuje se kako ćemo o Apple Watch Pro pametnom satu više informacija doznati u nadolazećem tjednu koji je pred nama ili pred sam događaj „Far Out” kojeg Apple održava 07.09.2022.

Društvene mreže mogu nam krasti osobne podatke – našim tipkanjem

Unutar teksta nalazi se slika rendera „navodnog” Apple Watch Pro pametnog sata. Gdje odmah na prvu možemo vidjeti kako će Apple Watch Pro imati „ravan” dizajn koji i nije baš sada toliko popularan i aktualan kod aktualnih Apple Watch pametnih satova.

Dali je ovo pokazatelj kako Apple-ovi dizajneri više nemaju novih ideja pa se vraćaju „korijenima” koje je Steve Jobs postavio, nismo sigurni. Ali sve više proizvoda koje se nalaze unutar portfelja Apple tvrtke sve više poprimaju taj poznati „retro” dizajn.

Apple izuzetno optimističan sa prodajom iPhonea 14

Ostavimo sada glasina i nagađanja po strani i pričekajmo nekoliko dana. Kada ćemo (gotovo smo sigurni) ugledati dizajn Apple Watch Pro pametnog sata i prije službenog predstavljanja.

tekst2sl3 2

Jer koliko god Apple čuvao „tajnu” kad tad će neka fotografija ili značajka dospjeti na prostranstvo interneta. Na ovaj ili onaj način. Hoćete li „uzeti” Apple Watch Pro ili će te i dalje ostati vjeri Apple Watch pametnim satovima sa „starim” dizajnom odnosno modelima koji donose brojčane oznake.

Elon Musk ipak želi kupiti Twitter – pod jednim uvjetom

Bilo kako bilo ne sumnjamo da će cijena popratiti dizajn nadolazećeg Apple Watch Pro pametnog telefona – ispod 900$ svakako neće biti ali o tome ćemo vas još svakako izvijestiti.

Najčitanije