huawei
tekst4naslovna

Online streaming Lige Nacija: Francuska – Hrvatska *(Uzvrat)*

Nakon onih 1:1 u Splitu, sada Hrvati moraju u Parizu izvući pobjedu. Da li ćemo uspjeti u tome gledajte zajedno sa nama od 19:00h.

Iako smo već dosadni danas ponovno pišemo o Hrvatskoj Nogometnoj Reprezentaciji. Vjerojatno i sami znate kako se večeras od 19:00h (utakmica započinje u 20:45h) igra uzvratna utakmica Lige Nacija, između Francuske i Hrvatske.

tekst4sl1

Prošli puta Francuski su gostovali u Splitu (Poljud) i sve se završilo po nama povoljnim rezultatom 1:1. Ovo će biti desetni susret naših dečki s Tricolorima a kako to obično i biva u ovoj Ligi Nacija susret će se moći pratiti putem Nove Tv.

Internet Explorer odlazi u povijest sa 15.06.2022.

Naš izbornik Zlatko Dalić već se raspričao o postavi koja će istrčati protiv Francuza. Na golu je naravno Dominik Livaković, obrambeni dio odradit će Stanišić Erlić i Šutalo i lijevo Borna Sosa (ako bude u mogućnosti).

Telegram donosi Premium značajku, krajem mjeseca

Ako Sosa ne bude mogao igrati na njegovo mjesto doći će Juranović. Vezni red bit će pak Modrić, Brozović i Kovačić a u napadu će biti Pašalić uz Budimira i Brekala.

tekst4sl2

Za sada će na klupi kao rezerva biti Ćaleta-Car, i Domagoj Vina a na klupi će također biti i Luka Sučić. Kako smo rekli da će prijenos utakmice od 19:00h (utakmica započinje u 20:45h) biti moguće pratiti na Novoj Tv, tako i kažimo kako i ovoga puta je moguće radijski prijenos pratiti na Drugom Programu Hrvatskog Radija a tu je naravno i web prijenos putem Gol.hr stranice.

tekst4sl3

 Uzvratna utakmica Francuske i Hrvatske odigrat će se na stadionu Stade de France pred oko 80 tisuća navijača.

Samsung One UI 5.0 (Android 13) – kada dolazi i što donosi? [Lista uređaja]

Za sada Hrvatska ima jednu pobjedu, jednu neriješenu te jednu izgubljenu utakmicu. Dok je Francuska na dvije neriješene i jednoj izgubljenoj utakmici.

Otvoren redizajnirani Xiaomi Store u zagrebačkoj Areni

Bilo što bilo svakako i danas od 19:00h treba podržati našu Nogometnu Reprezentaciju i nadajmo se kako ćemo ovoga puta izvući pobjedu protiv Francuza. Iznad svih Hrvatska!!!!!!

Najčitanije