huawei
naslovna1 6

Motorola Moto Watch 100 – značajke i specifikacije dospjele u javnost

Motorola će do kraja godine predstavit novu liniju Moto pametnih satova

Moramo priznati kako do sada nismo imali prilike (čast) pisati o Motorolinim pametnim satovima. Nadamo se kako će se to u vremenima koji su pred nama „popraviti” jer Motorola najavljuje ulazak (na jedan drugačiji način no je to do sada bio slučaj) na tržište pametnih telefona.

tekst1 11

Naravno poznato nam je kako je Motorola do sada imala nekoliko modela pametnih satova ali sada s nadolazećom linijom, okreće se drugačijem prakticiranju istog.

Samsung Galaxy S21 FE – prikazan na renderima

Do kraja godine odnosno početkom iduće 2022, godine iz Motorole su rekli kako će predstaviti nekoliko modela pametnih satova.  Jedan od njih i slobodni smo reći prvi na redu za predstavljanje je Motorola Moto Watch 100.

WhatsApp uvodi tko može vidjeti kada ste aktivni

Jednostavnog i lako pamtljivog imena a sada ćemo u nastavku reći i neke mogućnosti odnosno značajke s kojima će Moto Watch 100 dolaziti na tržište. Sam dizajn Motorola Moto Watch 100 pametnog sata ima kružni dizajn s dvije fizičke tipke koje su smještene s desne strane.

tekst3 6

Naravno kućište donosi mat finiš obrade, što uvelike pridodaje dojmu elegancije a također može poslužiti (skombinirati se) sa sportskim izgledom korisnika.

Motorola G Pure i Motorola Moto E40 vidljivi na fotografijama

Kažimo kako su nedavno dospjele fotografije također Moto Watch 100 pametnog sata no u tom su slučaju gumbi bili u drugoj boji, što bi možda značilo kako Motorola Moto Watch 100 dolazi u dvije različite veličine ili pak se radi o dva različita modela.

Navedeno za sada nije i potvrđeno. Ako se na trenutak ostavimo izgleda i dizajna okrenimo se na same značajke odnosno hardver koji se nalazi unutar Motorola Moto Watch 100 modela. Zaslon sata dolazi u veličini od 1,3” LCD s rezolucijom od 360x360pix. No ne i s rotirajućim okvirom (rubom) kojeg imamo prilike vidjeti na konkurentskom Samsung Galaxy Watch modelu.

Xiaomi predstavlja „Loop LiquidCool” – novi način hlađenja pametnih telefona

Kako to obično biva s pametnim satovima i Motorola Moto Watch 100 dolazi s nizom značajki za fitness (aplikacije). Poput praćenja sna, mjerenja pulsa, raznih aplikacija za vježbanje u zatvorenim kao i na otvorenom. Motorola Moto Watch 100 sa softverske strane bit će pokretana Googleovim Wear OS a kažimo i to kako će za sve hardverske značajke nad njima biti „zaslužan” Snapdragon Wear 4100.

tekst5 3

Motorola Moto Watch 100 dolazi s kapacitetom baterije od 355mAh i Bluetooth 5.0 mogućnošću povezivanja. Moramo navesti kako pametni sat posjeduje i GPS što uvelike olakšava način korištenja posebice u pogledu trčanja odnosno značajki praćenja rute, jer na pametni se telefon može zaboraviti i osloniti se na pametni sat. Motorola Moto Watch 100 teži 29 grama i njegove dimenzije iznose: 42x46x119,m.

Xiaomi 12 (Pro) donositi će 50MP glavnu kameru i 100W brzo punjenje

Kućište pametnog sata bit će izgrađeno od aluminija i dolazit će s otpornošću na vodu odnosno pogodan je za kupanje s njime (naravno u slatkoj vodi). Kako smo naveli za sada nema potvrđenih informacija i navoda oko datuma objave i ostalih značajki.

tekst6 3

Nadajmo se kako će u narednim vremenima koji su pred nama Motorola nešto više reći o Moto Watch 100 pametnom satu. Naravno sigurni smo (kako se i tvrdi uostalom) da će Motorola Moto Watch 100 biti prvi pametni sat u „obitelji” koji će prvi ugledati svijetla reflektora.

Najčitanije