Galaxy One UI 4.0 #1

Samsung se priprema za One UI 4.0 korisničko sučelje

Dolazak potpuno novog korisničko sučelja, više se promjene dotiču onih „ispod haube” ali ima i onih koji se svode na sam vizualni dizajn

Prije nekog vremena pisali smo kako Samsung uvelike razmišlja o dovođenju Androida 12 (naravno kada on bude dostupan) u prvom redu na svoje flagship modele (Galaxy S, Galaxy Note, Galaxy Z) a kasnije i na one iz Galaxy A obitelji. Otvaranje podrške Samsunga za Betu Androida 12 također se desilo prije neki mjesec dana a od nedavno izvori govore kako Samsung uz Android 12 priprema za svoje model i još jednu značajku.

Sony predstavio „lakši” PlayStation 5

Naime dolazak potpuno novog korisničko sučelja, više se promjene dotiču onih „ispod haube” ali ima i onih koji se svode na sam vizualni dizajn. Naravno riječ je o Samsung Galaxy  One UI 4.0 korisničkom sučelju a kako to obično biva kod ovog Južno Korejskog giganta Internet je postepeno pun Benchmark testiranjima gdje se jasno vide Android 12 kao mobilna platforma pa i Samsung Galaxy  One UI 4.0 korisničko sučelje.

Galaxy One UI 4.0 #2

Benchmark testiranje odrađeno je na Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pametnom telefonu, tvornička oznaka ovog modela je SM-G988U a chipset koji se nalazi u njemu je Qualcomm Snapdragon 888. Ovome nadodajmo i to kako je Samsung postepeno započeo s procesom uvođenja podrške za Android 12 na svoje aplikacije.

Samsung Galaxy S21 FE – detaljan prikaz 3D modela

Prva na tome popisu je aplikacija „One Hand Operation+” koja u svojem posljednjem ažuriranju, brojčane oznake 4.7.31 donosi podršku za Android 12.

tekst21

Iako nema službene objave kada Samsung planira pustiti nadogradnju Androida 12 a time i Samsung Galaxy One UI 4.0 korisničkog sučelja, poznato je kako će Google Android 12 predstaviti u rujnu ili početkom listopada, znači negdje za otprilike maksimalno mjesec dana.

Apple iPhone 13 Pro u Zlatno-Ružičastoj kombinaciji

Vjerujemo da onda Samsung neće dugo čekati nakon objave da krene s Androidom svojim flagship modela na novu verziju Android mobilne platforme.

Najčitanije