huawei
HNS aplikacija za Android 1

Samsungova nogometna aplikacija

Na jučerašnjoj pressici HNS-a, predstavnici Samsunga uručili su nogometnom izborniku Slavenu Biliću i kapetanu reprezentacije Dariju Srni Samsung Galaxy Tab s HNS aplikacijom za Android uređaje i SmartTV, koju je razvila domaća tvrtka 32BiTA.

Na današnjoj konferenciji za medije Hrvatskog nogometnog saveza Dražen Čučković, Voditelj odjela smeđe tehnike za Samsung Electronics Adriatic i Belizar Zečić, voditelj odijela za telekomunikacije za Samsung Electronics Adriatic uručili su izborniku Slavenu Biliću i kapetanu nogometne reprezentacije Dariju Srni Samsung Galaxy Tab s najnovijom HNS aplikacijom za Android uređaje i SmartTV.

Najnoviju aplikaciju Samsung je razvio u suradnji sa HNS-om i kompanijom 32BiTA d.o.o. kako bi hrvatskim navijačima omogućio da prate svoju reprezentaciju i njene uspjehe na nadolazećem EURO 2012 i u svim budućim podvizima. Na ovaj način navijači će imati pristup informacijama i podacima sa službene internetske stranice jednostavno i brzo, čak i kad su u pokretu i na taj način im omogućiti da apsolutno ništa ne propuste.

HNS aplikacija je uspješan nastavak suradnje Samsunga i 32 BiTA na području razvoja aplikacija za SmartTV koja ukazuje na predanost hrvatskom tržištu te usmjerenost na proširenje ponude lokalnih sadržaja i usluga. Osim na SmartTV, HNS aplikacija dostupna je i za Android uređaje, čime je uvećana vrijednost Samsungovih vrhunskih uređaja.

“HNS aplikacija proširuje našu ponudu za hrvatske potrošače i unaprjeđuje našu usmjerenost na sport. Izuzetno mi je zadovoljstvo što će ova aplikacija omogućiti navijačima da imaju brz i jednostavan pristup svim informacijama o našoj reprezentaciji, kojoj ovim putem želim svu sreću na nadolazećem EURO 2012”, izjavio je Belizar Zečić, voditelj odijela za telekomunikacije za Samsung Electronics Adriatic. Predstavljajući aplikaciju na Samsung SmartTV Dražen Čučković, Voditelj odjela smeđe tehnike za Samsung Electronics Adriatic nadodao je: “Najvažniji su nam kvaliteta i raznolikost aplikacija koje su dostupne preko sadržaja raznih kategorija. I dalje ćemo nastaviti suradnju s pružateljima usluga koji su jednako odlučni u nastojanju da korisnicima ponude široki spektar kvalitetnih aplikacija.”

Samsung je uspješno uspostavio ekosustav pametnih televizora koji omogućava široku paletu sadržaja za potrošače i nove mogućnosti prihoda za programere te će održavati svoj vodeći položaj njegovanjem vrijednih partnerstava kako bi kontinuirano integrirao hardver i softver za potrošače.

Predstavljanje HNS aplikacije 2

Najčitanije