huawei
Dodjela nagrade 100.000 om korisniku
14.11.2017.,Makarska-U Makarskom T-Cenntru 100000-om korisniku usluge Magenta 1 Miljenku Celicu uruceni poklon paketi televizor i PS4 . Poklone je korisniku urucio Marijo Grizelj ,voditelj ponude. Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL

HT nagradio 100.000-tog korisnika Magente 1

HT je nagradio jubilarnog korisnika Magente 1 sa Samsungovim 4K televizorom, Sony Playstationom 4 i igrom Gran Turismo Sport. Nije loš poklončić a za ostale (buduće) korisnike utješna nagrada su popusti Magente 1…

Magenta 1, jedinstveni koncept ponude telekomunikacijskih usluga Hrvatskog Telekoma, u tek nešto više od godinu i pol dana osvojio je jubilarnog 100.000-og korisnika. Miljenko Čelić iz Brela koji je u T-Centru u Makarskoj ugovorio uslugu obradovan je posebnom nagradom – televizorom Samsung UHD 55″ i igraćom konzolom PlayStation 4 te igrom Gran Turismo Sport.

14.11.2017.,Makarska-U Makarskom T-Cenntru 100000-om korisniku usluge Magenta 1 Miljenku Celicu uruceni poklon paketi televizor i PS4 . Poklone je korisniku urucio Marijo Grizelj ,voditelj ponude.
Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
HT nagradio 100.000-tog korisnika Magente 1 30

Magenta 1 je u kratko vrijeme na tržištu postala sinonim za premium korisničko iskustvo i niz pogodnosti koje nudi Hrvatski Telekom. Magenta 1 korisnicima omogućuje kombiniranje fiksnih i mobilnih usluga na način da svi članovi obitelji uvijek dobivaju više, najbolju telekomunikacijsku uslugu i najkvalitetniji sadržaj dostupan u ponudi HT-a.

novi MaxTV 1

Korisnicima Magenta 1 između ostalih pogodnosti omogućeni su najbrži internet, televizija nove generacije s najbogatijim TV sadržajem u Europi, i to na svakom smart uređaju putem MAXtv To Go aplikacije, Pickbox – najveći videopaket filmova i serija, mogućnost gledanja TV sadržaja unatrag i 30 sati prostora za njegovo snimanje, kao i dodatne fiksne minute prema zemljama EU i svijeta.

A kao novost, tu su i dupli gigabajti (čak do 60 GB) u novim mobilnim tarifama, Stream On opcija preko koje svojim mobilnim uređajima možete neograničeno gledati video sadržaje putem mobilnih aplikacija HBO GO, Pickbox, YouTube i Netflix i MAXtv To Go te aplikacija po izboru bez potrošnje internetskog prometa.

novi MaxTV 4

„Kontinuirani rast broja korisnika dokaz je da naši korisnici prepoznaju dodanu vrijednost koju donosi Magenta 1. Ovaj jedinstveni koncept ponude premium telekom usluga na hrvatskom tržištu nudi najveći  izbor za sve članove kućanstva na jednom mjestu. Zahvaljujući snažnim investicijama u infrastrukturu i ponudu Hrvatski Telekom stalno proširuje usluge i povećava kvalitetu sadržaja u Magenta 1 konceptu, što će bez sumnje nastaviti privlačiti nove korisnike”

 istaknula je Nataša Rapaić, članica Uprave Hrvatskog Telekoma i glavna operativna direktorica za privatne korisnike.

Najčitanije